Behendigheid spelletjes

Test je behendigheid met spelletjes. We hebben een aantal behendigheidsspelletjes geselecteerd waarmee je op verschillende terreinen je behendigheid kan testen. Of neem ook eens een kijkje bij onze andere kinderspelletjes.
Bubbles

Online Bubbles spelen. Leuk en uitdagend spelletje voor kinderen en volwassenen

Kinderspel Blosics 3

Het kinderspel Blosics 3 is een spel waarbij je met de bal de blokken uit het level moet schieten. Als jij in elk level drie sterren kunt halen dan kun je door gaan naar het volgende level.

Voetbal spelletje

Speciaal voor de jeugdige voetballertjes hebben we een leuk online voetbal kinderspelletje.

Samuari panda

Samuari Panda is een kinderspel waarbij je zoveel mogelijk sleutels moet pakken. De panda wil ook graag eten en dit kan als je aan het springen bent.

Kinderspel varkenspuzzel

Bij het kinderspel varkenspuzzel is het de bedoeling dat je de varkens alle eikels laat pakken, als je de varkens en de gouden knopjes met elkaar kunt verbinden dan kun je een level verder komen.

Kinderspel vissen op het ijs

Bij het kinderspel vissen op het ijs moet je zoveel mogelijk en zo groot mogelijke vissen vangen. Kies een goede plek op het ijs en dan is het vooral goed opletten.

Kinderspel Hello Kitty borduren

Met Hello Kitty borduren mag je Hello Kitty helemaal na borduren. Je moet goed naar de kleuren kijken en dan kun je lekker gaan borderen.

Kinderspel kadootjes doorgeven

Het kinderspel kadootjes doorgeven zorgt er voor dat je goed op moet letten. De kadootjes moeten van de stoomboot naar het pietenhuis, maar niet alle pieten letten op.

Blokken klikken

Bij Blokken Klikken ga je iedere beurt twee blokken of meer weg klikken.  Als je veel blokken weg gaat spelen krijg je ook veel punten.

Schildpadden springen

Met het spelletje schildpadden springen moet je met de aap op alle schildpadden springen, maar let op, je moet niet in het water vallen.

Juwelen spelletje

Zoek de juwelen bij elkaar in dit uitdagende behendigheids kinderspelletje.

Auto parkeren

In dit spelletje moet je Mr. Bean helpen zijn auto te parkeren. Maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

Stuiterbal

Laat de bal stuiteren zodat hij in het gaatje terecht komt. Kun jij de bal in zo min mogelijk keer in het gat krijgen bij dit behendigheidsspelletje?

Hole in One golf

In dit golf spelletje moet je proberen om een Hole in One te slaan. In het begin erg lastig maar als je even de handigheid krijgt...

Dierentuin spelletje

Simulatie spelletje met als doel je eigen dierentuin te bouwen. Door geld te verdienen kun je meer dieren huisvesten en je dierentuin laten groeien.

Schapen spelletje

Sheep game: drijf de schapen in hun hok. Leuk behendigheids kinderspelletje met de muis.

Letters leren typen

In dit spelletje ga je leren typen. Typ de letters zo snel mogelijk over voordat de wolken voor de zon komen.

Tetris

Blokje draaien, blokje schuiven, blokje op zijn plek laten vallen. Wie kent dit klassieke computerspelletje niet..

Ballen spelletje

Scheid de rode en blauwe ballen van elkaar door met de opening te schuiven.

Mah jong

Speel in dit spelletje de steentjes weg door steeds twee dezelfde aan te klikken die aan de zijkant van de stapel liggen.

Parkeren spelletje

Parkeer de auto zo goed mogelijk in. Maar pas op dat je niet botst in dit online kinderspelletje. Leuk kinderspelletje, maar ook zeker een uitdaging voor volwassenen.

Behendigsheidsspelletjes op je computer spelen is hartstikke leuk, maar soms is het ook heel gezellig om samen met je vriendjes je behendigheid te testen met een echt bordspel. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze LEGO spellen. Je beleeft plezier met het bouwen én het spelen. Plus, bij sommige LEGO games kun je de spelregels zelf veranderen, dus je speelt steeds weer een nieuw spel.