Ballonnen figuren

Er zijn speciale ballonnen te krijgen die je kunt opblazen en dan kunt vervormen. Het is mogelijlk dat je van deze ballonnen bijvoorbeeld een hond gaat maken of een hartje. Veel clowns gebruiken deze ballonnen tijdens acts, je kunt hier nu zelf mee aan de slag gaan.
 
Het vervormen van ballonnen is een leuke bezigheid tijdens een kinderfeestje. Je kunt zelf eenvoudig leren hoe je ballonnen kunt vervormen tot dieren of tot een hartje. Voor de meisjes is het leuk als je voor hen een hartje kunt maken van ballonnen, als je eens wilt oefenen is dat hier mogelijk.
 
Het enige wat je moet doen is de speciale ballonnen aanschaffen, vooraf goed oefenen en dan samen met de kinderen aan de slag te gaan om leuke vormen te maken van deze speciale ballonnen. Een leuk kinderspel waar jong en oud van kunnen genieten, zowel binnen als buiten.


Benodigdheden

  • Speciale ballonnen
  • Voorbeelden zodat de kinderen weten wat er gemaakt kan worden

Leeftijd

Dit kinderspelletje is geschikt voor kinderen van:
  • Minimum leeftijd: 3 jaar.

Aantal spelers

Dit spelletje kun je spelen met 1 tot 99 spelers.

Kijk hier voor meer Kinderspelletjes voor binnen


 

 

 

 

 Meer leuke spelletjes om met je vriendjes te spelen

Binnen spelletjes
Kinderspelletjes voor binnen
spelletjes voor buiten
Kinderspelletjes voor buiten

 Meer leuke spelletjes vind je op onze kinderfeestjes paginas. Daar hebben we ook veel leuke draaiboeken, bijvoorbeeld voor een voetbalfeestje, een piratenfeestje of een prinsessenfeestje.