Spongebob spelletjes

Spongebog Squarepants. Ga lekker onderwater spelen met Spongebob in deze leuke online spelletjes. Of kijk eens bij onze vrienden voor nog veel meer leuke Spongebob Spelletjes
Pyramide gevaar

Pyramide gevaar is een leuk spongebob spel waarbij je Spongebob mag helpen. Zorg dat je niet geraakt wordt want dan moet je opnieuw beginnen.

Karatespel

Het karatespel van Spongebob is een leuk kinderspel waarbij je samen met Spongebob en Sandy gaat trainen voor het kampioenschap. Maak nu de mooiste karatebewegingen en win!

Trail of the snail

Gary het vriendje van SpongeBob is weg, Spongebob was te druk bezig met een ander spelletje. Help jij hem nu om zijn vriendje terug te vinden?

Uilskuikens en draken

Versla alle vijanden en red de prinses. Uilskuikens en draken is een leuk en spannend spongebob spel dat zorgt voor uren speelplezier.

Pizza's gooien

Speel samen met Spongebob met de pizza's, maar zorg dat ze op tijd worden bezorgd. Op de fiets alle obstakels vermijden en gooi de pizza's naar de juiste huizen.

Boem of knalboem

Speel nu het leuke spongebob spel boem of knalboem. Plaats de bommen en blaas de plankton lantaars weg. Veel speelplezier heb je zeker met dit leuke spongebob spel, probeer het maar eens!

De vliegende Hollander

Spongebob zit in de stress want Gerrit zit vast. Probeer hem daarom nu te bevrijden, hij wordt vastgehouden in de kooi van de vliegende hollander..

Bevrijding uit het rif

Bevrijding uit het rif is een van de leukste Spongebob spelletjes. Gerrit bevrijden uit het rif is mogelijk als je nu het koraal weg haalt en naar het volgende level gaat.